U Cluj-FCM Baia Mare se joacă pe sintetic, la Baza Dan Anca

Sâmbătă, 19 martie cu începere de la ora 11:00, va avea loc unul dintre cele mai importante meciuri ale ligii a doua: U Cluj-FCM Baia Mare. Au mai rămas patru etape până se vor afla echipele care vor avea un loc asigurat în play-off, iar cele două echipe speră să câştige toate cele trei puncte, după ce arbitrul va fluiera finalul meciului.

Din cauza faptului că stadionul alb-negrilor este închis pentru pregătirea meciului amical dintre România-Spania, U Cluj este obligată să joace meciurile de acasă prin alte părţi ale judeţului. Dacă pentru meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, staff-ul tehnic al clujenilor a găsit varianta Jucu, se pare că pentru meciul cu FCM Baia Mare a decis să folosească terenul de la baza sportivă ,,Dan Anca”, iar FRF şi-a dat acordul ca acest meci să se joace pe sintetic.

Antrenorul „studenţilor” este optimist în privinţa meciului de sâmbătă şi speră ca echipa lui să câştige acest meci deoarece au mare nevoie de puncte.

„Este un meci destul de greu, cu o echipă bună, o echipă care s-a întărit foarte mult în această iarnă. Au luat jucători care au fost în liga întâi. Ne dorim să câştigăm acest meci. E un unul foarte important pentru noi şi încercăm să-l câştigăm. Nu ne incomodează terenul sintetic. Decât să jucăm pe terenuri pline de noroi şi destul de înguste, destul de mici, mai bine jucăm pe teren sintetic. Cât de cât se poate juca fotbal. U Cluj mai speră la play-off pentru că după această victorie putem să fim acolo, putem să fim în play-off. Echipa e puţin dezamăgită după remiza cu FC Braşov pentru că nu s-a câştigat, la fel cum nu s-a câştigat şi cu Râmnicu Vâlcea. Au fost două meciuri, care eu cred că le-am controlat, dar trebuie să ne revenim, trebuie să fie moralul destul de bun pentru meciul cu Baia Mare”, a declarat Mihai Teja, antrenorul echipei U Cluj.

Universitatea Cluj se află pe locul 9 cu 32 de puncte, în timp ce băimărenii sunt pe ultimul loc de play-off cu 39 de puncte, la egalitate cu CS Mioveni şi CSM Râmnicu Vâlcea.

Carmen Bizău

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii