Turkish Airlines lansează ruta Cluj – Istanbul

După București și Constanța, Turkish Airlines – care a fost desemnată pentru al șaselea an consecutiv drept „Cea mai bună companie aeriană din Europa” de către Skytrax – a lansat cel de-al treilea zbor către România, pe ruta Cluj – Istanbul.

Decizia de a introduce noua rută a fost luată ca urmare a interesului și oportunităților pe care le oferă această parte a României.

Începând cu 1 septembrie 2016, Turkish Airlines va opera cursa Cluj – Istanbul de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă, în ambele direcții.

Președintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat cu această ocazie: „Inaugurarea zborurilor Cluj-Napoca – Istanbul ale unei companii de prestigiu precum Turkish Airlines, începând cu data de 1 septembrie 2016, este un moment deosebit de important în dezvoltarea aeroportului. Doresc să felicit reprezentanţii companiei pentru această decizie, care sperăm că va contribui la dezvoltarea relaţiilor economice, culturale şi turistice dintre cele două regiuni.”

Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a precizat la rândul său: „Debutul zborurilor companiei Turkish Airlines este un prilej de bucurie pentru Aeroportul Internaţional Cluj, deoarece prin intermediul zborului Cluj-Napoca – Istanbul Attaturk, se asigură noi zboruri spre unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene internaţionale, cu posibilităţi de conexiune spre întreaga lume. Suntem încrezători în evoluţia pozitivă pe care o va avea această rută şi ne dorim ca ea să fie apreciată de către toţi pasagerii din aria de acoperire a aeroportului. ”

Ziya Taşkent, Senior Vice President of Sales (I. Region) la Turkish Airlines, a declarat: „Ne doream de mult timp să deschidem o nouă rută în România, Cluj – Istanbul, și ne bucurăm că, în ultimii ani, am avut o colaborare de succes cu Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, care a luat toate măsurile necesare pentru ca acest nou zbor să fie posibil. Ne așteptăm ca noua rută să îi ajute pe oamenii din România să aibă acces, printr-o singură escală, la 290 de destinații din toată lumea, cum ar fi Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat sau America de Nord, în loc să fie nevoiți să facă două escale – la Budapesta sau București. Angajamentul pe care ni-l  asumăm față de pasagerii români este foarte puternic și prin această nouă rut adăugăm pe harta destinațiilor noastre un oraș fabulos care nu este doar un centru economic foarte activ, ci și unul fascinant din punct de vedere artistic și cultural.”

Pentru început, prețul unui bilet pe ruta Istanbul – Cluj începe de la 99 de dolari și al unuia de la Istanbul la Cluj,  de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

În plus, în primele 6 luni de operare a unei destinații noi, membrii Miles&Smiles beneficiază de o ofertă specială și anume 25% reducere în numărul de mile necesare pentru a câștiga bilete de avion sau pentru a accede la un nivel superior de fidelitate*.

Pentru detalii despre programul de zbor, vă rugăm să accesați site-ul www.turkishairlines.com, să contactați Call Center la +90 212 444 0849 sau să vizitați agențiile Turkish Airlines.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.