Tupeu fără margini pentru un hoţ clujean

Poliţiştii clujeni au reţinut un bărbat, bănuit că ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, ar fi ameninţat proprietarii, ar fi distrus bunuri şi ar fi condus, fără a avea permis de conducere, autoturismul acestora.
La data de 1 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 36 de ani, din Cluj-Napoca, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în jurul orei 02:15, o femeie a sesizat Poliţia, reclamând că, fără drept, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în curtea locuinţei sale din Făget, prin escaladarea porţii de acces în imobil. Totodată, aceasta a semnalat că cel în cauză, forţând uşa de acces în locuinţă, ar fi spart un geam şi i-ar fi adresat ei şi membrilor familiei ameninţări şi injurii.

Ulterior, bărbatul ar fi plecat de la locul faptei cu autoturismul proprietarilor, profintând de faptul că aceştia au lăsat cheile în contact. Pentru a reuşi să părăsească curtea imobilului, cu vehiculul în mişcare, acesta ar fi forţat ieşirea prin ruperea porţilor metalice.

În baza celor semnalate, poliţiştii au constituit filtre rutiere şi l-au depistat pe bărbat pe raza cartierului Mănăştur. Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Prejudiciul reclamat de către partea vătămată este de aproximativ 60.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.