foto: clujazi.ro

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Eugen Trică, promite că de miercuri, de la meciul cu „U” Cluj, pe teren va intra „un nou CFR”, mult mai agresiv, mai concentrat și mai atent la joc.

Tehnicianul feroviarilor a spus că avut o ședință cu jucătorii săi după înfrângerea usturătoare cu Pandurii Tg. Jiu și că după ce au analizat împreună jocul, le-a spus celor din echipă că acest eșec trebuie depășit pentru că urmează un meci foarte important, cel cu Universitatea, scrie Agerpres.

„Eu împreună cu jucătorii suntem vinovați de acel eșec usturător de la meciul cu Pandurii. Am avut o discuție bărbătească cu ei ieri, înainte de antrenament, am văzut ce am făcut rău, pentru că v-am spus, lucruri bune nu am văzut deloc în acea partidă. Am trecut peste ele, urmează un meci foarte important, miercuri, în semifinala Cupei României, cu siguranță, o să vedeți un alt CFR față de ce ați văzut în campionat cu Pandurii”, a spus Trică, marți, într-o conferință de presă.

Antrenorul a precizat că jucătorii sunt conștienți că nu au dat totul, că nu au avut atitudine, dar este convins că de miercuri, pe teren, va evolua un CFR total schimbat.

„Le-am spus să uite acea partidă de duminică, pentru că vine alta, poate cea mai importantă din punctul meu de vedere. Este o semifinală de cupă, este un derby. Încă de la meciul de mâine să luăm o opțiune serioasă pentru a ne califica în finală. Să atacăm, să marcăm goluri, să fim agresivi. Lucrurile astea trebuie să le văd mâine la jucătorii mei”, a spus Trică, care a precizat că după Steaua — Dinamo, U Cluj — CFR Cluj este al doilea cel mai important derby al României.

În meciul de miercuri, Camora nu va evolua, el fiind accidentat, însă staff-ul echipei CFR speră ca el să se poată recupera rapid pentru a participa la meciurile care urmează. Trică a mai spus că se așteaptă la un „U” Cluj schimbat, cu o tehnică nouă de joc, datorată faptului că echipa are un nou antrenor.

„Cu siguranță că și la U Cluj va fi altceva, s-a schimbat antrenorul, toți vor să joace, să evolueze cât mai bine pentru a intra în vederile noului antrenor. Cu siguranță se va schimba și sistemul de joc. Nu va fi acel sistem pe care îl știți cu toții, îl știam și eu, cu cei patru la mijlocul trenului, cei doi atacanți. Sută la sută va fi altceva”, a spus Eugen Trică.

Partida U Cluj — CFR Cluj va avea loc miercuri de la 21,30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în prima manșă a semifinalelor Cupei României-Timișoreana la fotbal.