inselat prin metoda accidentul

Trei persoane ce au comis înșelăciuni prin metoda accidentul, depistate de polițiști

În urma investigațiilor complexe efectuate, polițiștii clujeni au identificat trei persoane bănuite de comiterea de înșelăciuni prin metoda accidentul, documentând activitatea infracțională a acestora.

Față de doi dintre aceștia, a fost dispusă măsura arestării preventive.

În fapt, la data de 15 septembrie a.c., poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut o femeie bănuită de comiterea a trei fapte de înşelăciune prin metoda ,,Accidentul”.

La data respectivă a fost organizată o acțiune de prindere în flagrant, asupra femeii fiind găsiți 10.000 de lei și 760 de euro, bani susceptibili a proveni din activități ilicite. (stire de presă din 17.09.2016)

În continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat un bărbat, de 35 de ani, din Dâmbovița, încarcerat în penitenciar în altă cauză, bănuit că ar fi participat, alături de femeia prinsă în flagrant și de un alt bărbat, la comiterea faptelor.

Astfel, la data de 7 octombrie a.c., în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost transferat la centrul de reținere și arestare preventivă din Cluj-Napoca și a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și tentativă la înșelăciune.

Celălalt bărbat implicat, în vârstă de 35 de ani, din Dâmbovița, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului. Din cercetări rezultă că, imediat după ce femeia a fost depistată și reținută de către polițiști, bărbatul s-ar fi deplasat la locul unde cea în cauză ar fi fost cazată și i-ar fi ridicat bunurile, precum și 2 telefoane mobile care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celor identificați.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii