Trei bărbaţi, urmăriţi naţional şi internaţional, depistati de poliţiştii clujeni

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat ieri pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate naţionale sau europene de arestare ori de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi pentru identificarea persoanelor care se sustrag urmării penale sau sunt dispărute.

Poliţiştii au preluat de pe aeroportul clujean un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Mures, urmărit naţional şi internaţional. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile spaniole, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

În jurul orei 09:30, polițiștii au pus în executare un mandat emis pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Apahida. Acesta a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

De asemenea, a fost identificat un bărbat, de 50 de ani, din Floreşti, dat în urmărire pentru a executa 1 an şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Condamnaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Gherla, iar bărbatul dat în urmărire internaţională a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei în vederea confirmării mandatului european de arestare.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii