Tragedie la Hăşdate: Două persoane, soţ şi soţie, au murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon

pompier
foto: Mediafax

Două persoane, soţ şi soţie, din judeţul Cluj au murit, duminică, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, provocată, cel mai probabil, de cuptorul cu gaz cu care încălzeau locuinţa, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Vasile Checicheş, a declarat că un echipaj al pompierilor din Dej a intervenit la o locuinţă din satul Hăşdate, unde două persoane, soţ şi soţie, au murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.

”Două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 60, respectiv 57 de ani, au decedat, duminică seară, într-o locuinţă din satul Hăşdate, lângă Gherla, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Un echipaj de pompieri de la Dej a intervenit la faţa locului, alertat de vecini, iar medicii de la Ambulanţă care au ajuns şi ei au constatat decesul celor doi. Din primele cercetări rezultă că familia respectivă folosea cuptorul cu gaz pentru încălzirea locuinţei, aceasta fiind cel mai probabil şi cauza intoxicării”, a spus Checicheş.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat că poliţiştii au declanşat cercetări în acest caz pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzelor care au dus la decesul celor două persoane.

”Trupurile au fost transportate la spitalul din Gherla pentru necropsie”, a mai spus Jucan.

Potrivit acesteia, din primele cercetări reiese că cele două victime locuiau în Cluj-Napoca şi ar fi plecat la sfârşit de săptămână în Hăşdate la locuinţa unei rude care era plecată în străinătate.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii