Acasă Administrativ Test cu sens giratoriu în Grigorescu!

Test cu sens giratoriu în Grigorescu!

De astăzi locuitorii cartierului Grigorescu au un nou sens giratoriu. El a fost făcut la intersecția străzilor: Donath – Tăietura Turcului – Eremia Grigorescu.

Sensul va avea inițial un caracter experimental, urmând ca ulterior, dacă își va dovedi eficiența, să devină permanent.

1 COMENTARIU

 1. OFERTA DE COLABORARE – Despagubirea victimelor accidentelor rutiere
  Caut colaboratori cu care sa formam o echipa in vederea indentificarii si acordarii de consultanta , tuturor celor care au suferit accidente rutiere si acordare de suport logistic in vederea obtinerii de despagubiri de la Societatile de Asigurare la care au incheiat RCA soferii vinovati de producerea accidentului.
  Se incheie contract de colaborare si se ofera comisioane substantiale din despagubirile obtinute,(despagubirile sunt pentru RCA la toate Societatile de Asigurare cuprinse intre 1mil. E pentru pagube materiale, pina la 5 mil.E in caz de vatamari corporale sau deces), program flexibil la libera alegere , plan de cariera si posibilitati de avansare si majorare a cistigurilor care sunt deloc neglijabile!
  Totodata ofer consultanta juridica gratuita, celor care au suferit vatamari corporale sau daune materiale in urma unor evenimente rutiere, precum si membrilor familiei celor care au decedat in accidente rutiere in vederea obtinerii despagubirilor cuvenite.
  Pentru orice detalii lasati-mi un mesaj pe email la adresa biulian66@yahoo.com cu numarul d-voastra de telefon.
  Astept sa ma contactati,
  Bumb Iulian, jurist – Centrul European de Despagubiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version