alin tise banner

Tentativă de omor la Câmpia Turzii. O tânără de 27 de ani a fost injunghiată de fostul concubin

Andrea Marcela Nistor, o femeie de 27 ani din Câmpia Turzii, mama unei fetiţe de 5 ani, a fost miercuri victima unei tentative de omor comisă de Vincze Attila, fostul său iubit şi tatăl  copilului.

„Attila a venit la noi acasă ţipând. Cred că a venit sa ne omoare. A spart uşa cu piciorul când am dat să trag zăvorul şi să blochez, impreună cu tata, uşa cu frigiderul. A reuşit să bage briceagul în mana mea. Cu mâna sângerândă, am sunat la 112. Până la sosirea poliţiştilor, m-a ameninţat fără încetare că mă va omorî”, ne-a declarat femeia.

Mama tinerei spune şi ea că bărbatul îi terorizează de ani de zile: „De 7 ani trăim o adevărată traumă. Ne ameninţă mereu cu moartea, şi când e treaz, şi când e beat. Ne-a ameninţat şi de faţă cu poliţiştii ca se va întoarce si ne va omorî pe toţi”, spune femeia.

Tânara agresată a depus o plângere la Poliţia Câmpia Turzii pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu. Astăzi, aceasta s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală din cluj, unde i s-a eliberat un certificat medico-legal, care atestă că are nevoie de opt zile de îngrijire medicală.

comentarii