Tărâmul magic UNTOLD și-a deschis porțile (FOTO)

Parcul Central s-a transformat don nou, pentru patru zile într-un tărâm de poveste. Cei peste 300.000 de festivalieri așteptați în acest an la Cluj sunt întâmpinați cu un tărâm fantastic. Pe perioada festivalului UNTOLD, Parcul Central devine destinația pentru zeci de mii de oameni. 10 scene care spun fiecare o poveste diferită, iar regina lor este Main Stage-ul, cea mai mare scenă construită vreodată în România. Sute de artiști vor performa în cele patru zile spre încântarea celor prezenți. Clujul a devenit o atracție pentru zeci de tineri din toată lumea, și așa cum afirma unul dintre artiștii ce a urcat pe scenă în prima zi, TOMOROWLAND, la ora actuală cel mai mare festival de gen din lume, are de ce să se teamă, UNTOLD crește puternic de la ediție la ediție.

UNTOLD 2017 înseamnă REAL LIFE-FANTASY și se transformă într-o lume magică plină de personaje fantastice. La Foișorul din Parcul Central, festivalierii pot deveni pentru o zi, regi, regine, zeițe, zei și pot lua acasă amintiri din lumea fantastică. Mai apoi pot traversa tărâmul tradițiilor autohtone și pot deveni transilvăneni în 5 pași, la Transilvania All Inclusive. Aici vor descoperi costume populare, motive tradiționale și pot gusta din bucate gustoase.

Fantasy Corner vine cu surprize și dezlănțuie fantezia cu tatuaje henna, glow in the dark, dar și accesorii cu care fanii festivalului devin parte din poveste. Pentru look-ul de festival, designerii români au pregătit colecții capsulă, în serii limitate, care pot să fie achiziționate de la Fashion Story din interiorul Casinoului. Iar pentru a completa ținuta de festival, atât la Fashion Story cât și la Fantasy Corner, stiliștii ne ajuta cu cel mai cool make-up și hairstyling.

Animatori pe picioroange, acrobați, magicieni, zone de poveste și multe surprize așteaptă să fie descoperite sau experimentate în lumea plină de magie UNTOLD 2017.

Una din surprizele acestei ediții este DRAGON’ S EYE, o roată de observație de peste 40 de metri, în care participanții se pot urca și pot avea o viziune mai clară și mai largă asupra tărâmului UNTOLD.

    

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii