Acasă Social TaekwonDo-ul clujean produce campioni pe bandă rulantă

TaekwonDo-ul clujean produce campioni pe bandă rulantă

Budapesta a găzduit în 4-7 februarie 2016 un campionat de Taekwon-DO ITF de tip Open. Din lotul României au făcut parte doi clujeni de la Clubul Sportiv Impact Cluj Napoca, Muntean Mircea şi Moldovan Andrada ).

Muntean Mircea a obținut medalia de aur la proba de Tull și medalia de argint la luptă seniori individual, iar Moldovan Andrada medalia de aur la proba de luptă și medalia de argint la tull juniori individual.

Competiţia a fost un turneu de pregătire pentru sportivii Clubului Impact care se antrenează intens pentru Campionaul European de Taekwon-Do ITF care va avea loc în luna aprilie în Grecia. Acolo va mai participa din partea clubului clujean şi Andrei Lakatos, multiplu campion naţional şi un sportiv cu potenţial deosebit.

Delegaţia României la această competiţie viitoare va fi condusă de preşedintele Federaţiei de Sporturi Marţiale Coreene ( www.fdsmc.ro ), Dl. Mircea Muntean.

Clubul Sportiv Impact s-a înfiinţat acum 10 ani şi îşi desfăşoară activitatea la ora actuală într-una dintre cele mai moderne săli de arte marţiale din Cluj Napoca în Piaţa 1 Mai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version