Suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţişti

Masina-politie

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, din Cluj şi Vaslui, au fost reţinuţi de poliţişti pentru acte de tâlhărie şi furt calificat.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla s-a stabili că aceştia au pătruns în cursul nopţii de 27 ianuarie în locuinţa unei femei de 73 de ani, dintr-o localitate clujeană, de unde ar fi sustras suma de 50 de lei. Victima, în timp ce doi bărbaţi căutau obiecte de valoare prin încăperi, a fost imobilizată de către unul dintre suspecţi.

Totodată, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 26 ianuarie, tinerii au pătruns, prin efracţie, într-o cabană şi într-o anexă a acesteia, de unde şi-ar fi însuşit, fără drept, mai multe unelte electrice în valoare de aproximativ 1.500 lei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi tineri, de 18 şi 20 de ani, din judeţele Cluj şi Vaslui, iar faţă de cel de al treilea, de 14 ani, din comuna Vultureni, cercetările se continuă în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii