Student fără diplomă de BAC. Află la ce facultate

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Student fără diplomă de BAC. Este posibil în România. Cel puțin la această facultate care și-a arătat disponibilitatea de a crea o formă de studiu special pentru absolvenții care nu au reușit să treacă de acest examen.

Facultatea de Medicină Veterinară București, începând din acest an, vine cu o ofertă și pentru cei care nu au trecut exemenul maturității, Bacalaureatul.

Facultatea de Medicină Veterinară București face parte din structură organizatorică a Universitătii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și oferă pentru anul de studii 2019-2020, 500 de locuri pentru studiile de licență și master astfel: pentru studiile de licență în limba română 300 de locuri, Controlul și Expertiza Produselor Alimentare 100 de locuri, iar pentru programul de masterat au fost prevăzute alte 100 de locuri.

Student fără diplomă de BAC. Ce trebuie să știi

În afara programelor de licență și master, începând din acest an, vor funcționa programe de pregătire în non-universitar pentru specializările: tehnician controlul calității produselor agroalimentare, tehnician pentru panificație și produse făinoase, dar și tehnician în prelucrarea cărnii și a laptelui.

„Aceste programe se adresează absolvenților de liceu cu și fără BAC. Pe de altă pate, acest program este destinat doar celor care vin din mediul rural, altul decât din județul Ilfov”, a declarat profesorul universitar doctor Gabriel Predoi, decan la Facultatea de Medicină Veterinară București…………………

Află mai mult AICI

Ultimile articole

Articole populare