FOTO. Două bancomate aruncate în aer, marți dimineață, la BRD Otopeni. Se întețesc astfel de fapte

Hoții au dat târcoale la două bancomate ale sucursalei Băncii Române de Dezvoltare (BRD) din orașul Otopeni, aflat în apropierea capitalei. Aceștia au creat explozii la cele două ATM-uri, încercând să sustragă bani.

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov a fost sesizat marți dimineață cu privire la faptul că la parterul unui bloc din orașul Otopeni a avut loc o distrugere. Oamenii spun că explozia a fost atât de puternică încât au crezut că este cutremur.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ ILfov.

Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. Nicio persoană nu a fost rănită, dar au fost înregistrate pagube materiale.

Anul acesta este cel puțin al patrulea eveniment de acest fel în România. La începutul lui 2020, în februarie, bancomate din Arad, Timișoara și Constanța au fost aruncate în aer, iar hoții nu au fost prinși nici până astăzi.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii