Design nou pentru mașinile Poliției Române

Designul autospecialelor de Poliție a fost schimbat, acestea fiind colorate în albastru și galben, cu elemente de culoare verde, pentru a se diferenție de cele ale Poliției Locale și pentru a asigura vizibilitatea pe timp de ceață, a precizat joi Ministerul Afacerilor Interne.

„Autospecialele noi de Poliţie au fost recolantate în albastru şi galben, cu elemente de culoare verde fosforescent, pentru a asigura vizibilitatea şi pe timp de ceaţă, autocolantele fiind de calitate foarte ridicată. Totodată, acest demers a fost necesar pentru ca cetăţenii să poată diferenţia autovehiculele Poliţiei Române de cele ale Poliţiei Locale”, se arată într-un comunicat al MAI, transmis Agerpres.

Potrivit MAI, acest design se regăsește și în alte statemebre UE, astfel că va fi ușor de recunoscut.

„Conform programului de reînnoire a parcului auto al Poliţiei Române, poliţiştii beneficiază de noi autospeciale pentru realizarea operativă şi profesionistă a activităţilor specifice. Noile autospeciale sunt necesare activităţilor de patrulare în vederea menţinerii ordinii, liniştii şi siguranţei publice, precum şi pentru deplasarea operativă şi intervenţia rapidă la solicitările cetăţenilor, dar şi în fluidizarea şi controlul traficului rutier. Poliţiştii le vor utiliza în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, atât în municipii şi oraşe ale judeţului, cât şi în mediul rural”, menţionează sursa citată.

sursa foto:Facebook Politia Romana

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii