Noutate. Ce se întâmplă cu biletele deja achiziționate pentru festivalurile din Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Festivalurile clujene prea bine cunoscute în toată țară și în Europa, Untold și Electric Castle au fost anulate în acest an din cauza pandemiei de Covid-19. Biletele pentru aceste festivaluri au fost încă de anul trecut achiziționate de către iubitorii de muzică, însă nu s-au găsit soluții certe în legătură cu recuperarea  banilor pe acestea.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu,  a precizat că persoanele care au cumpărat deja bilete nu vor primi banii înapoi, ci urmează să se caute alte soluţii. Una din soluțiile discutate ar fi păstrarea valabilității biletelor pe anul viitor iar pentru cei care nu vor să mai participe să se găsească alternative, precum oferirea acestora vouchere cu care pot participa la evenimente culturale.

Pe de o parte, organizatorii celor două festivaluri încearcă să afle dacă este vreo șansă se mai țină spectacolele programate pentru perioada de vară sau toamnă. Cei mai mulți însă, se gândesc la faptul că nu mai pot anula un eveniment precum un Untold, iar pierderile vor fi absurde. Tot ei afirmă că nu au cerut în mod oficial anularea celor 2 evenimente.

Cele două festivaluri, Electric Castle și Untold trebuiau să aibă loc în vara acestui an, în iulie, respectiv august.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău