Acasă Stiri Știri naționale Adolescentă violată, găsită de Poliție după ce i-a fost anunțată dispariția la...

Adolescentă violată, găsită de Poliție după ce i-a fost anunțată dispariția la 112

adolescentă violată

După „cazul Caracal”, apar tot mai multe știri despre situații în care adolescente sau tinere fete sunt agresate. O adolescentă violată de 4 bărbați (și tâlhărită), a fost găsită ieri seară (7 august) datorită apelului pe care o femeie l-a făcut la numărul de urgențe 112, la Brăila.

Persoana care a sunat la 112 miercuri după-amiază ar fi spus că a văzut-o pe minoră ultima dată pe Șoseaua de Centură – fiind foarte probabil ca amândouă femeile (și cea care a anunțat, și tânăra agresată să fi practicat prostituția).

Atunci când au reușit să o găsească, polițiștii au stabilit următoarele date despre ceea ce s-a întâmplat. Minora a urcat într-o mașină, alături de un bărbat necunoscut, care a dus-o spre digul Galați-Brăila, unde a bătut-o, a tâlhărit-o și, în cele din urmă, a violat-o alături de alți trei bărbați chemați telefonic de cel dintâi.

La momentul la care Poliția a găsit-o pe minoră, aceasta se afla în stare de șoc post-viol, iar cei 4 agresori dispăruseră. Acum, aceștia sunt dați în urmărire.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice

Vezi și Generalul Gheorghe Mărdărescu are statuie la Cluj Napoca

Adolescentă violată, găsită de Poliție după ce i-a fost anunțată dispariția la 112

Exit mobile version