12 percheziții în București și Ilfov. Mai multe persoane bănuite de producerea și comercializarea ilegală a unor produse de igienă și curățenie

12 percheziții au avut loc în această dimineață la persoane bănuite că se ocupă cu contrafacerea de produse de curățenie, igienă și alcool sanitar. Descinderile polițiștilor Direcției de Investigare a Criminalității Economice au avut loc în București și județul Ilfov, dar și la Doraly Expo Market, conform G4media.

„În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice-I.G.P.R. efectuează 12 percheziții, în București și Ilfov, pentru destructurarea unei grupări infracţionale, bănuite de contrafacere de produse de curăţenie, igienă şi alcool sanitar. La data de 19 august 2020, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale-I.G.P.R., pun în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Activitățile vizează domiciliile unor persoane şi sediile sociale ale unor societăţi comerciale bănuite de activităţi comerciale cu produse de curăţenie, igienă şi alcool sanitar contrafăcute, produsele fiind valorificate către diverşi clienţi din centrele comerciale din Ilfov”, se arată în comunicatul transmis de IGPR.

Mai multe persoane fizice sunt bănuite că ar fi produs şi comercializat ilegal, produse de igienă și curățenie contrafăcute.

sursa foto:G4media

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.