Copil bătut cu bestialitate de alți copii. E cumplit tot ce s-a întâmplat (video)

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Copil bătut cu bestialitate de alți copii. Un grup de minori, cu vârste între 11 și 15 ani, au agresat și umilit un băiat de 10 ani. Din grup făceau parte și două fete, una dintre ele fiind cea mai violentă, iar cealaltă filmând întregul episod.

În imagini se vede cum băiatul, căzut pe jos, este lovit în cap şi în abdomen cu picioarele de o fată, iar după ce se ridică este lovit de aceeaşi fată, dar şi de alţi copii, cu palmele peste faţă. Cei care asistă, râd şi filmează.

S-a întâmplat luni, 8 iulie, la orele 21, pe o stradă lăturalnică din Cugir. Mama băiețelului a intrat mai târziu în posesia filmului, pe care l-a postat pe facebook, nu înainte însă de a reclama la poliția din Cugir întreaga situație și de a scoate certificat medic-legal minorului.

Toți copiii implicați în eveniment, și victima, și agresorii, au fost audiați, în prezența părinților și a tutorilor lor legali. Pedeapsa, pentru astfel de cazuri, este închisoare corecțională între 3 luni și 2 ani sau amendă.

Copil bătut cu bestialitate de alți copii. Cauza agresiunii

Motivul posibil pentru „corecția” aplicată de grupul de copii și adolescenți băiatului de 10 ani ar fi fost o postare pe care acesta din urmă ar fi făcut-o pe facebook.

Mama copiluilui a postat filmul pe facebook, la rândul său, în seara zilei de marți, 9 iulie.

„Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21…” a scris pe Facebook, mama copilului bătut.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare