Acasă Stiri Știri din Transilvania CINISM MAXIM! Un bărbat a murit într-un magazin Lidl, dar supermarketul a...

CINISM MAXIM! Un bărbat a murit într-un magazin Lidl, dar supermarketul a rămas deschis pentru cumpărături

client mort in lidl

Într-un magazin Lidl din Timișoara, un bărbat a murit în timp ce își făcea cumpărăturile, dar reprezentanții supermarketului nu au închis magazinul, astfel că zeci de clienţi şi-au continuat fără probleme cumpărăturile, transmite Observator.

Bărbatul venise la cumpărături în magazinul respectiv însă brusc i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit printre rafturi. Oamenii au sunat de urgenţă la 112, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Poliţiştii au acoperit trupul neînsufleţit şi au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul care a dus la decesul bărbatului.

În ciuda acestei tragedii, reprezentanţii magazinului au refuzat să închidă supermarketul până la ridicarea trupului neînsufleţit. Astfel că zeci de timişoreni s-au văzut puşi în situaţia de a-şi continua cumpărăturile în prezenţa cadavrului respectiv.Mesajul Lidl, după moartea bărbatului

Răspunsul Lidl: Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice.

Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente.

Exit mobile version