Acasă Stiri Știri din Transilvania Când ar putea fi finalizate lucrările la tronsonul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Când ar putea fi finalizate lucrările la tronsonul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Potrivit premierului,Ludovic Orban,  reprezentanţii constructorilor de pe tronsonul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda şi-au asumat ca pe 30 noiembrie să fie finalizate lucrările și să se dea drumul la circulaţie.

„Este clar că există o întârziere foarte mare faţă de graficul de construcţie iniţial. Obiectivul nostru este să finalizăm cât mai rapid aceste două obiective de investiţii foarte importante. Constructorii şi-au asumat nişte termene clare de finalizare, 30 noiembrie, termenul în care se dă drumul la circulaţie pe tronsonul doi. Din cea am constatat pe şantier, gradul de mobilizare, lucrările care au mai rămas de efectuat, pentru atingerea obiectivului de a finanţa la termenele stabilite, cu siguranţă e nevoie de o mobilizare suplimentară”, a afirmat Orban.

Orban: „Rămâne la latitudinea constructorilor dacă se vor ține de cuvânt”

Premierul Ludovic Orban a adăugat că Guvernul va asigura toate condiţiile necesare pentru finalizarea autostrăzii.

„Vom mai fi prezenţi, nu aşteptăm până în 30 noiembrie să vedem ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, vom asigura toate condiţiile necesare pentru finalizarea acestor obiective de investiţii, rămânând practic la latitudinea constructorilor dacă se vor ţine de cuvânt sau nu. Noi credem că pot să se ţină de cuvânt, cu singura condiţie – să înţeleagă că e nevoie de o mobilizare suplimentară”, a declarat prim-ministrul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version