Urs văzut la Turda. Ce s-a întâmplat cu cel din Câmpia Turzii

Urs văzut la Turda. Ce s-a întâmplat cu cel din Câmpia Turzii

Autoritățile din Câmpia Turzii sunt în alertă după ce un urs și-a făcut apariția pe străzile din localitate. Luni seara a fost semnalată prezența unui urs și la Turda.

Ursul care a fost văzut în weekend pe străzile din Câmpia Turzii a fost căutat de echipaje mixte de jandarmi, poliție și poliție locală, dar nu a mai fost zărit. Reprezentanții ISU Cluj spun că cel mai probabil animalul nu a mai revenit.

Pe de altă parte, ISU Cluj a transmis că a fost semnalată prezența unui urs, luni seara, în zona Turda: “A mai fost primit un apel telefonic, aseară în jurul orei 23.10, care anunța faptul că un cetățean ar fi observat un urs, în zona ieșirii din municipiul Turda, dinspre Cluj-Napoca. Însă echipajele de jandarmi dislocate în zonă și care au acoperit în timpul verificărilor o zona destul de mare, nu au reușit să-l găsească”.

Reamintim că sâmbătă, un pui urs a fost filmat de localnici pe străzile din municipiul Câmpia Turzii, iar duminică noaptea ursul şi-a făcut din nou apariţia. Autorităţile le-au recomandat locuitorilor să evite strada Laminoriştilor, unde a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuinţe sau să păstreze distanţa faţă de animal în cazul în care acesta reapare.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii