Urs văzut la Turda. Ce s-a întâmplat cu cel din Câmpia Turzii

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Autoritățile din Câmpia Turzii sunt în alertă după ce un urs și-a făcut apariția pe străzile din localitate. Luni seara a fost semnalată prezența unui urs și la Turda.

Ursul care a fost văzut în weekend pe străzile din Câmpia Turzii a fost căutat de echipaje mixte de jandarmi, poliție și poliție locală, dar nu a mai fost zărit. Reprezentanții ISU Cluj spun că cel mai probabil animalul nu a mai revenit.

Pe de altă parte, ISU Cluj a transmis că a fost semnalată prezența unui urs, luni seara, în zona Turda: „A mai fost primit un apel telefonic, aseară în jurul orei 23.10, care anunța faptul că un cetățean ar fi observat un urs, în zona ieșirii din municipiul Turda, dinspre Cluj-Napoca. Însă echipajele de jandarmi dislocate în zonă și care au acoperit în timpul verificărilor o zona destul de mare, nu au reușit să-l găsească”.

Reamintim că sâmbătă, un pui urs a fost filmat de localnici pe străzile din municipiul Câmpia Turzii, iar duminică noaptea ursul şi-a făcut din nou apariţia. Autorităţile le-au recomandat locuitorilor să evite strada Laminoriştilor, unde a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuinţe sau să păstreze distanţa faţă de animal în cazul în care acesta reapare.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău