Un polițist clujean și-a bătut soția și socrul

Un polițist clujean și-a bătut soția și socrul

Un polițist din Cluj-Napoca care lucrează la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date este cercetat pentru că și-a bătut soția și socrul. Nu se știe exact de la ce a pornit scandalul dintre cei doi soți, dar este clar faptul că socrul agresorului a fost doar o victimă colaterală, acesta încercând să își apere fata.

În urma acestui scandal, socrul polițistului a ajuns la spital. La ora actuală, starea acestuia este stabilă. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților pentru a se lua o decizie în acest sens.

,,Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea violență în familie. În fapt, urmare unei stări conflictuale, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, și-ar fi agresat soția, fiind implicați și alți membri ai familiei. La data de 14 iunie, a.c, în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii față de cel în cauză pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea măsurilor legale”, conform IPJ Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii