Trafic feroviar întrerupt între Cluj-Napica și Teiuș. Inundațiile din Aiud au făcut imposibilă trecerea trenului

Traficul feroviar între Teiuș și Cluj Napoca a fost întrerupt în această dimineață întrucât inundațiile din Aiud au făcut imposibilă trecerea trenului. După cum se poate vedea și în imagini, viitura săpat în pietrișul care susținea șinele, iar astfel traversarea cu trenul ar fi pus în pericol viețile pasagerilor. 

Potrivit Poliției Române, circulația feroviară pe magistrala 300 Teiuș – Cluj-Napoca este întreruptă la kilometrul feroviar 412, în stația C.F. Aiud, după ce apele râului Aiud au inundat calea ferată. Astfel, mai multe trenuri cu persoane s-au anulat, iar cele care erau pe traseu, nu au mai continuat drumul, fiind oprite în stații.

Județul Alba se află astăzi sub Cod Portocaliu de vreme rea și averse, iar mai multe zone din Aiud au fost inundate din cauza ploilor torențiale. Un mesaj prin sistemul RO-ALERT a fost trimis marți dimineață, cetățenilor din Aiud cu privire la riscul de inundații din cauza ploilor întregistrate pe parcursul nopții. Potrivit ISU Alba, riscul de inundații este crescut în proximitaea Vaii Aiudului, notează Alba24.

Sursa foto: alba24.ro

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii