Serviciul de eliberare a pașapoartelor

Serviciul de eliberare a pașapoartelor, program prelungit cu 2 ore

Și în județul Cluj, Serviciul de eliberare a pașapoartelor va avea program prelungit cu două ore, în perioada estivală, pentru a face faţă numărului mare de solicitări. Anunțul este făcut pe pagina de internet a Direcţiei de Paşapoarte din Ministerul de Interne.

Pentru a se evita aglomerațiile la ghișeu și pentru a se putea rezolva în timp util toate solicitările, astfel încât clujenii să poată pleca nestingheriți în vacanță dincolo de granițe, ghişeele vor fi deschise între orele 8:30 şi 18:30, începând de astăzi, 24 iunie, până pe 16 august.

Un program similar vor avea ghișeele de la serviciul de eliberare a pașapoartelor din alte 30 de județe plus municipiul București. Excepţie fac judeţele Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Covasna, Giurgiu, Ialomiţa, Harghita, Tulcea, Teleorman şi Sălaj.

Pentru a evita aglomeraţia la depunerea cererilor de eliberare a paşaportului, solicitanţii au posibilitatea de a se programa online, iar pentru a nu mai sta la coadă când ridică documentul a fost introdusă posibilitatea expedierii paşaportului simplu electronic prin poştă.

De la începutul anului, anunță Ministerul de Externe, au fost eliberate aproximativ 135.000 de paşapoarte.

Citește și Student fără diplomă de BAC. Află la ce facultate

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare