Școala de vară rural și urban

Școala de vară rural și urban, la final

Școala de vară rural și urban, la final. În perioada 5 iunie – 6 iulie, a avut loc, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, prima ediție a unui program de bune practici și oportunități sănătoase a timpului liber.

Școala de vară rural și urban este un proiect al Uniunii Creștine din România. În colaborare cu Școala din Poieni, județul Cluj, proiectul s-a materializat pentru un număr de 20 de copii, care au contribuit la crearea unui cadru de cooperare între un grup de elevi din comunitatea clujeană (urban) şi un grup de elevi din comuna Poieni (rural). Toate activităţile desfăşurate au avut la bază promovarea educaţiei, implicarea în viaţa comunităţii.

Din valoarea totală a proiectului de 12.678 lei, Consiliului Judeţean Cluj a contribuit cu suma de 4.000 lei.

Școala de vară, tabăra de vară

În cadrul aceluiaşi proiect s-a desfăşurat şi o tabără de vară în localitatea Bălceşti, comuna Beliş, judeţul Cluj. Pe parcursul unei săptămâni copiii au participat la ateliere de lucru, s-au antrenat în concursuri, s-au ajutat unii pe alţii, s-au bucurat împreună de aerul proaspăt de munte iar la finalul taberei au primit câte o diplomă de participare.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare