Sală de sport-monument istoric finalizată la Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Lucrările de consolidare și reabilitare ale sălii de sport a Colegiului Național „Gheorghe Șincai” au fost finalizate. Până la începerea anului școlar va fi obținută autorizația de funcționare ISU, astfel încât elevii să poată folosi noua sală de sport cu toate condițiile asigurate, scrie Emil Boc într-o postare de pe facebook.

De asemenea, obiectivul de investiții a inclus lucrări complexe de consolidare structurală, cu protecția, conservarea și restaurarea tuturor elementelor construcției prin folosirea de materiale compatibile sau similare cu cele existente, reabilitarea arhitecturală şi structurală, precum și dotarea sălii cu mobilier, tabele de marcaj și alte dotări corespunzătoare activităților sportive.

Detalii proiect:

– restaurarea clădirii prin refacerea anvelopei cu înlocuirea integrală a învelitorii
– reparația fațadelor
– consolidarea șarpantei
– refacere compartimentări interioare
– amenajări exterioare și lucrări conexe necesare eliminării neajunsurilor și degradărilor apărute la nivelul anvelopei clădirii.

În total, costul lucrărilor și al dotărilor a fost de 3.464.502,41 cu TVA.

„Susținerea educației este cea mai importantă prioritate a Primăriei Cluj-Napoca, astfel că municipalitatea continuă investițiile în școlile din municipiu, precum și susținerea programelor pentru elevi de la bugetul local și prin proiecte cu fonduri europene. Obiectivul este ca toți elevii clujeni să aibă parte de cele mai bune condiții pentru educație și să fie mereu în siguranță”, a mai adăugat primarul.

 sursa foto: facebook

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău