S-a redeschis pista de atletism de la stadionul Cluj Arena. Reguli stricte pentru cei care doresc să facă sport

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Odată cu renunțarea la starea de urgență sunt permise ceva mai multe activități în România. După două luni se redeschide și pista de atletism de la stadionul Cluj Arena, dar regulile sunt stricte: doar 40 de persoane pot intra în același timp și doar pe bază de programare. Fiecărei persoane i se va lua și tepmeratura la intrare.

Apoi, cei care doresc să facă sport vor fi înscriși într-un tabel cu datele personale pentru ca, în cazul în care se descoperă un caz de infecție cu Saras-Cov 2 să se poată face și ancheta epidemiologică.

„Începând cu data de 15 Mai 2020, se deschide pista de atletism exterioară în limita a 40 de persoane concomitent. Nu va fi permis accesul publicului la spațiile care prezintă risc epidemiologic semnificativ (dușuri, saună, vestiar, sală de fitness, sală de masaj, sală de mese etc.); La intrarea în incinta Cluj Arena, fiecărei persoane i se va lua temperatura corporală cu ajutorul unui termometru cu infraroșu. Purtarea măștii de protecție este obligatorie până la ieșirea pe pista de atletism”, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău