perversul de la bolt

Cluj: Bărbatul care s-a masturbat într-un autoturism Bolt a fost reținut de poliție

Politia clujeana s-a sesizat din oficiu dupa un articol aparut in presa clujeana. S-a semnalat ca un barbat, sofer la Bolt, se masturba in masina, pe o strada din Cluj-Napoca. Barbatul a fost identificat de politie pe baza numarului de inmatriculare.

“La data de 19 decembrie a.c, politistii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmare imaginilor aparute in mediul online, referitoare la un barbat care, in timp ce se afla singur intr-un autoturism aflat in stationare ar fi desfasurat activitati cu conotatii sexuale. Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea identificarii persoanei si luarea masurilor legale care se impun”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie al judetului Cluj. Dupa emiterea comunicatului, faptasul a fost identificat pe baza numarului de inmatriculare.

In cursul noptii de sambata spre duminica, soferul de la Bolt a fost retinut de politistii clujeni la locuinta acestuia din Cluj Napoca. El va fi supus unei examinari psihiatrice. Masura retinerii s-a dispus pentru 24 de ore si urmeaza probabil sa fie prezentat instantei pentru arestare preventiva.

Le-ar fi declarat politistilor ca se afla pe o strada de la marginea Clujului, intr-un santier. I-a trecut prin cap sa se masturbeze. Cu aceasta ocazie, a fost filmat de mai multi muncitori care lucrau la blocul respectiv. Imaginile au ajuns ulterior in spatiul public.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii