microbuz

Un microbuz cu opt pasageri s-a oprit într-un cap de pod

Un microbuz care se deplasa din Republica Moldova spre Italia s-a lovit de un cap de pod în localitatea Sânnicoara din județul Cluj.

”Un bărbat de 50 de ani, cetățean din Republica Moldova, a condus microbuzul, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns în sensul giratoriu, a sărit peste acesta și a părăsit partea carosabila prin dreapta sensului său de deplasare, respectiv înspre CJ-Napoca, și a intrat în coliziune frontală cu un canal de colectare a apelor pluviale. O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit leziuni ușoare”, potrivit IPJ Cluj.

Din fericire nimeni nu a fost grav rănit, o singură femeie care a acuzat dureri de spate fiind transportată la spital.

“Două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier în care un microbuz a intrat într-un cap de pod. Nu au fost necesare operațiuni pentru descarcerare sau deblocarea persoanelor din microbuz.Trei persoane au fost consultate de către echipajele SAJ, dintre care una a fost transportată la spital. A fost vorba despre o femeie de cca 60 de ani care acuza dureri la spate”, transmite ISU Cluj.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare