Acasă Sport (Arhiva) Meci greu, cu scoțienii, pentru echipa lui Dan Petrescu. Scor final 1-1

Meci greu, cu scoțienii, pentru echipa lui Dan Petrescu. Scor final 1-1

fotbal club cfr 1907 cluj cfr cluj

Meci greu pentru fotbaliștii de la CFR Cluj, în prima manșă a turului 3, cu scoțienii de la Celtic Glasgow. Deși au avut avantajul terenului propriu, elevii lui Dan Petrescu au avut de luptat pe de o parte cu adversari bine motivați și, pe de altă parte, cu temperatura caniculară care a încins, la propriu, atmosfera. 29 de grade, astă-seară, la Cluj-Napoca.

Miercuri, 7 august, cu începere de la ora 21, cele două campioane – a României și a Scoției – au intrat în teren cu gândul să câștige, oricare ar fi prețul. Primele 27 de minute au rămas însă fără gol, până în momentul în care Mario Rondon a făcut stadionul să strige „Gooooool”, atunci când Mario Rondon a marcat pentru CFR Cluj în poarta adversă.

Scoțienii au avut nevoie de mai puțin de 10 minute pentru a egala – mai precis, 9 minute și 3 secunde -, la golul lui James Forrest.

La pauză, tabela de marcaj arăta 1-1, un scor de natură să mulțumească și nu prea, dacă ne gândim că manșa a doua se joacă acasă la Celtic, echipă care, cel puțin după rezultatele primei reprize, putea să se bucure că ar avea avantajul golului dat în deplasare.

Deși prima repriză a adus cu ea două goluri frumoase, în cea de a doua repriză ambele echipe au fost în imposibilitatea de a schimba scorul de la pauză. Scor final: 1-1.

Meciul retur se va juca la Glasgow, marți, 13 august. Atunci se joacă, de fapt, cu calificarea pe masă!

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Meci greu, cu scoțienii, pentru echipa lui Dan Petrescu. Scor final 1-1

Exit mobile version