Macheta zonei centrale a orașului, amplasată în Piața Unirii

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

O machetă de bronz a zonei centrale a municipiului Cluj-Napoca a fost amplasată în Piața Unirii. Macheta este inscripționată în limbajul Braille, fiind accesibilă pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Macheta de bronz a zonei centrale a municipiului este un nou punct de atracție pentru clujeni și turiști. Pe aceasta sunt reprezentate Piața Unirii, Piața Avram Iancu și Piața Cipariu și toate străzile adiacente din acest perimetru.

Clujul se alătură astfel unei liste lungi de importante orașe Europene a căror zonă centrală este reprezentată în punctul 0 al orașului.

Acest proiect a fost realizat în urma colaborării dintre toate cluburile Rotary din Cluj-Napoca și donat municipalității, pentru beneficiul întregii comunități.

”În numele comunității clujene am mulțumit cluburilor Rotary pentru serviciul excepțional adus orașului și am felicitat modul incluziv și solidar în care își desfășoară activitate. Primăria municipiului Cluj-Napoca este și va fi mereu deschisă oricărei inițiative menite să transforme Clujul într-un oraș cât mai accesibil. La Cluj-Napoca, nimeni nu este lăsat în urmă!”, a declarat primarul Emil Boc.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Ultimile articole

Articole populare