Acasă Sport (Arhiva) Lacina Traore se întoarce în Gruia!

Lacina Traore se întoarce în Gruia!

Lacina Traore
Foto: https://cfr1907.ro

CFR 1907 Cluj anunță transferul atacantului ivorian Lacina Traore! Fotbalistul care a mai evoluat în Gruia între 2008 și 2011, a revenit la echipa noastră și va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor stabilite.

La CFR, Lacina Traore va evolua cu numărul 90 pe tricou.

Atacantul de 29 de ani va fi jucătorul ardelenilor pentru următorii doi ani, iar clujenii vor avea drept de prelungire pentru încă un sezon, scrie digisport.ro.

Ivorianul are probleme fizice în acest moment și va avea nevoie de o perioadă de timp pentru a se pune la punct, înainte ca Dan Petrescu să îl folosească, anunță prosport.ro.

Atacantul și-a rezolvat problemele cu fostul club Ujpest. Acesta specifica recent faptul că Dan Petrescu este principalul motiv al revenirii în Gruia.

„Mă bucur să fiu aici. Mă simt acasă la Cluj. CFR înseamnă totul pentru mine. Am venit aici când eram foarte tânăr, iar CFR m-a făcut un jucător de valoare. Nu voi uita niciodată asta. Mi-a schimbat viaţa, da. M-a ajutat mult şi acum vreau să ajut şi eu echipa. Nu pentru bani am venit aici. Am renunţat la bani pentru că aş fi bucuros să ajut”, a spus atacantul.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Exit mobile version