Încă 4 pacienți diagnosticați cu COVID-19 au fost declarați vindecați astăzi, la Cluj

Încă 4 pacienți diagnosticați cu COVID-19 au fost declarați vindecați astăzi, la Cluj. Printre ei un cadru medical

Prefectul județului Cluj a anunțat, luni seara, că încă patru pacienți diagnosticați cu coronavirus au fost declarați vindecați. Cele patru persoane au fost externate astăzi de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Județul Cluj are până în prezent 39 de persoane declarate vindecate, după ce au fost diagnosticate cu coronavirus, 22 dintre acestea având domiciliul în județul Cluj.

În raportarea de astăzi, este vorba despre 2 pacienți din județul Cluj, o femeie de 43 ani, cadru medical în cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” și bărbat de 63 de ani. Alți doi pacienți sunt din alte județe.

Cei patru pacienți au fost testați de două ori în ultimele 24 de ore, iar rezultatele au arătat că nu mai au coronavirus.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel, la ora 13:00: 419 persoane în carantină, 632 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 111 persoane depistate pozitiv cu COVID-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca, iar 4 persoane au fost decedat din cauza COVID-19 în județul Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare