Hotelul Univers T*** va beneficia de un amplu proces de modernizare 

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Toate cele 58 de camere ale Complexului Hotelier Univers T*** vor intra într-un amplu proces de modernizare.

Necesitatea renovării și modernizării spațiilor de cazare este justificată de faptul că, în ultimii ani, concurența din domeniul hotelier a devenit tot mai acerbă, pe o piață extrem de dinamică și atractivă, clienții devenind, la rândul lor, tot mai pretențioși din acest punct de vedere.

Ultimul proces de renovare a camerelor hotelului Univers T*** a avut loc în urmă cu opt ani.

Lucrările de renovare-modernizare a camerelor vor debuta în cursul lunii iulie a.c., etapizat, pe o perioadă estimată de șase luni, astfel încât să nu fie perturbată activitatea în ansamblul complexului. Devizul total al acestor lucrări este de 2.253.616,89 lei, bani ce vor fi asigurați atât din creditul bancar contractat de Univers T*** în anul 2014, cât și din sursele proprii ale hotelului care provin din profitul realizat în anii anteriori.

În anul 2018  Univers „T” a găzduit aproximativ 1.200 de evenimente private, familiale, corporate și de business, care au cumulat aproximativ 45.500 de participanți. De asemenea, anul trecut, Hotelul Univers „T” a vândut un număr de 14.886 camere, cazând 21.683 de clienți, numărul mare al acestora fiind determinat în special de politica de preţuri implementată, mergându-se în principal pe varianta preţurilor medii de pe piaţă, raportul calitate-preţ fiind unul deosebit de avantajos.

Ultimile articole

Articole populare