Acasă Stiri Știri din Cluj Femeie decedată la poarta clinicii Interservisan ,,I-au dat un pahar de apă...

Femeie decedată la poarta clinicii Interservisan ,,I-au dat un pahar de apă și au sunat la ambulanță”

Femeie decedată la poarta clinicii Interservisan ,,I-au dat un pahar de apă și au sunat la ambulanță”

O mamă a murit în fața clinicii Interservisan pentru că nu era niciun persoanl calificat care să îi acorde primul ajutor.

Fiul Danielei a mărturisit că cei de la clinică au chemat o ambulanță care să o transporte la Urgențe însă autospeciala nu era dotată cu oxigen atfel că au fost nevoiți să aștepte pentru o altă ambulanță.

Femeia a fost tratată cu un pahar de apă

”Ce fel de spital sau unitate sanitară este Interservisan în Cluj-Napoca dacă ei nu sunt în stare să dea primul ajutor ??? Atât nu sunt capabili și dotați să poată să dea un prim ajutor. Cade omul în fața ușii lor și ei cheamă ambulanța, deci duc pacientul din fața Interservisanului la UPU la urgență ca ei nu au un medic care să dea un prim ajutor. A ieșit o asistentă cu un pahar cu apă oameni buni, cu un pahar cu apă și mama mea era în stop cardio-respirator… Pentru ce este lăsat sa funționeze o astfel de unitate? Pt ce??? Pt niște incompetenți care nu sunt în stare de nimic într-un moment așa critic în care este valoroasa orice secundă pentru un om căzut în stop cardio-respirator … Intri în unitate și urli după ajutor cât te ține gura să iasă un medic ca totuși este în Interservisan și nimeni nimic vine. Într-un târziu o asistentă zice ”Eu sunt o asistentă, nu am ce să-i fac” și îmi da un pahar cu apa. Inadmisibil nu se poate așa ceva !!!!!!!!!! Nu are nici un rost această unitate !!! Vă rog sa luați în considerare durerea mea din suflet pentru că mama mea a murit în fața unui spital incompetent … A durat foarte mult până a venit salvarea și a venit fără oxigen și iar am așteptat până a venit a doua salvare cu oxigen în fața unui spital oame ni buni la ușa Interservisanului mama mea zăcea întinsă pe jos și nu-i acorda nimeni primul ajutor”, a relatat fiul Danielei Herea, femeia care a murit.

Sursa: Femeie decedată la poarta clinicii Interservisan ,,I-au dat un pahar de apă și au sunat la ambulanță” – portalcj.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version