Emil Boc: În Cluj-Napoca nu există probleme cu alimentația publică

Întrucât în ultima perioadă, tot mai mulți clujeni au dat buzna în supermarketuri ca să își facă provizii pentru perioada de carantină, Emil Boc îi asigură pe clujeni că vor găsi în continuare rafturi pline, întrucât magazinele au stocuri și continuă aprovizionarea.

“Nu există nicio problemă în privința alimentației publice. Nu există probleme la magazine, am verificat stocurile la principalele supermarketuri și ne-au asigurat că au livrare periodică și nu există niciun fel de risc”, a afirmat Boc.

De altă parte, spitalele din Cluj încă se confruntă cu lipsa unor materiale și echipamente esențiale în lupta cu noul coronavirus, a adăugat primarul, însă și în acest domeniu, lucrurile încep să intre pe un făgaș normal.

“Se normalizeză și situația cu medicamentele. Mai avem încă dificultăți la dezinfectanți și măști, dar așa cum l-ați auzit pe primul ministru aseară, situația începe să fie sub cotrol total și aici, prin realizarea licitațiilor publice și oferirea către autoritățile publice centrale și locale a materialelor și echipamentelor necesare”, a mai arătat edilul clujean.

Primarul Clujului face apel la responsabilitate și la calm în aceste vremuri de incertitudine și îi asigură pe clujeni că autoritățile au situația sub control.

Sursa: monitorulcj.ro

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare