Acasă Sănătate Emil Boc cere autorităților și firmelor să lase angajații să lucreze mai...

Emil Boc cere autorităților și firmelor să lase angajații să lucreze mai mult de acasă

În contextul noilor restricții anunțate joi seara de la nivel central, primarul Emil Boc recomandă autorităților publice și firmelor să permită angajaților să lucreze mai mult de acasă, astfel încât să nu se formeze cozi la magazine la orele 16:00 și 17:00.

Potrivit lui Raed Arafat, șeful DSU, magazinele se închid la ora 18.00 şi intră în vigoare restricţii de deplasare de la ora 20.00 acolo unde incidenţa este de peste 7,5 la mie toată săptămâna, iar acolo unde incidenţa este de peste 4 la mie, restricţiile sunt doar pentru weekend.

”Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia: unde avem incidenţă peste 4 la mia de locuitori, de vineri până duminică circulaţia este permisă până la ora 20:00. Activitatea operatorilor economici este permisă până la ora 18.00. Revenirea asupra măsurilor atunci când scade rata de infectare sub 3,5. Dacă incidenţa depăşeşte 7,5, măsurile sunt valabile pe toată durata săptămânii*, a spus Raed Arafat.

Potrivit lui Emil Boc, măsura este una bună pentru că va genera o reacție în lanț, iar angajatorii vor fi nevoiți să-și lase personalul acasă mai devreme sau de tot.

Și la nivelul Primăriei Cluj-Napoca va fi demarată o acțiune accelerată prin care și mai mulți funcționari să lucreze de la domiciliu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version