Elevii de 10 la examenele naționale vor fi premiați de Primăria Cluj-Napoca

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

34 de elevi din Cluj-Napoca au obținut nota maximă în acest an la examenele naționale ale ciclului gimnazial și liceal, 25 elevi la Evaluarea Națională și 9 elevi la Bacalaureat. Transmit sincere felicitări elevilor, profesorilor și părinților!

În semn de apreciere din partea comunității clujene pentru efortul și dedicarea ce au stat la baza acestor rezultate obținute la examenele naționale, atât elevii „de zece” cât și profesorii care i-au îndrumat vor fi premiați de către municipalitate. De asemenea, vor fi premiați și elevii cu nota maximă în urma soluționării contestațiilor. Valoarea fiecărui premiu este de 1.000 lei.

Clujul este pe primul loc în țară în ceea ce privește rata de promovare la Examenul de Bacalaureat, cu 8 instituții de învățământ ce au promovabilitate de 100% în sesiunea care tocmai se încheie.

Prin investiții de la bugetul local și proiecte cu finanțare europeană, cât și prin politicile publice locale și variate proiecte pentru elevi, Primăria municipiului Cluj-Napoca oferă suport și va continua să sprijine învățământul preuniversitar din orașul nostru.

Ultimile articole

Articole populare