De astăzi IPJ Dej are un nou șef marton elek

De astăzi Poliția Municipiului Dej are un nou șef. Cine este noul şef al Poliţiei Dej

Poliția Municipiului Dej a decis alegerea altui șef, ca urmare a demiterii din funcție a lui Alin Câmpean,  care a fost implicat în scandalul chefurilor cu interlopi din perioada pandemiei.

Din cauza faptului că Alin Câmpean nu a respectat codurile de etică și deontologie profesională, cei de la poliția din Dej au fost nevoiți să găsească un înlocuitor.

Cine este noul șef al politiei municipiului Dej Marton Elek

Noul șef al politiei municipiului Dej este Marton Elek, ofițer la Biroului de Investigatii Criminale din Cluj-Napoca, cu o experiență de 20 de ani în spate.

Potrivit surselor, Marton Elek, noul comandant de la Dej, și-a preluat azi atribuțile și militează pentru o comunicare deschisă, iar printre obiectivele principale se numără ”restaurarea liniștii în DEJ”. Potrivit declarației de avere, Marton Elek deține, împreună cu soția sa (juristă la Direcția Regională Drumuri și Poduri – DRDP Cluj), un apartament în Bistrița, un teren agricol în comuna Baciu și o Skoda Octavia din 2012.

Așadar, va asigura de azi, ordinea şi liniştea publică, va asigura liniștea cetăţenilor, va preveni şi combate fenomenul infracţional şi va identifica acţiunilor elementele care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii pe raza municipiului Dej.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii