Cluj. Un grup de vietnamezi care lucrează aici au furat și au MÂNCAT un câine. Ce spune Poliția

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a transmis că un grup de muncitori vietnamezi care lucrează la Cluj ar fi furat un caine de rasă comună din curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău pe care l-au dus acasa si l-au mancat.

Paznicul de la castelul  Rákóczi-Bánffy a sunat la 112 și-a zis că i-au mâncat vitenamezii câinele care păzea intrarea la castel. Omul spune că în ultimul an, de când un abator din localitate a angajat muncitori din Vietnam la Gilău, i-au dispărut, pe rând, șase câini, toți crescuți de el acolo la castel.

O parte din animalul omorat ar fi fost gasit in frigiderul muncitorilor, informează realitatea.net.

“La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare