Cluj – Copilaș, de doar un an și jumătate, a murit strangulat

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Medicii nu au putut salva viața unui copilaș de doar un an și jumătate. Acesta a murit strangulat în bara de protecție a căruciorului în care dormea.

Tragicul eveniment a avut loc în localitatea Mănășturel, județul Cluj, în jurul orei 16:00. Copilul dormea într-un carucior, moment în care mama acestuia a ieșit în curte cu ceilalți doi frați.

Ulterior femeia a găsit copilașul cu gâtul prins în bara de protecție a căruciorului. Pentru a-i salva viața femeia a apelat la un vecin care i-a transportat cu mașina la spitalul din Dej.

La unitatea spitalicească copilul se afla deja în stop cardio-respirator, însă medicii care au încercat sa îl resusciteze au fost nevoiți sa constate decesul.

La locuința familiei s-au deplasat polițiști si criminaliști care au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit copilul.

La data de 8 mai, în jurul orei 15:40, polițiștii din cadrul Politiei municipiul Dej au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului municipal Dej despre faptul că un minor în vârstă de un an și 6 luni, din comuna Cuzdrioara, a decedat.

În urma primelor cercetări, s-a stabilit faptul că minorul a fost culcat de către mama sa în cărucior, aceasta continuându-și activitățile casnice. Ulterior, femeia ar fi părăsit pentru puțin timp locuința, deplasându-se într-o anexă a gospodăriei, iar la întoarcere și-a găsit copilul prins între componentele căruciorului. Minorul a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost declarat decesul.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău