Autostrada Sebeș Turda – când se vor finaliza loturile 1 și 2

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Autostrada Sebeș Turda nu stă tocmai bine la capitolul progrese. Cel puțin în ce privește lotul 1 din A10 lucrările sunt realizate în proporție de 10 la sută, deși termenul de finalizare este sfârșitul acestui an.

Potrivit estimărilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, la începutul acestei veri sectorul de 17 km – care se întinde de la Sebeș, de la intersectia cu Autostrada A1 Sibiu-Deva, până la Alba Iulia – are totuși șanse să fie „inaugurat” la finele anului, în ciuda fenomenelor extreme din ultima perioadă (vremea ploioasă excesiv de lungă, față de media ultimilor ani).

Lotul 2, care se întinde pe 24 km, între Alba Iulia şi Aiud. Aici, în schimb, se află într-o situație și mai rea, fiind vorba de doar 50% din lucrare realizată. Speranțele constructorului grec sunt, însă, destul de bune, preconizându-se încheierea lucrărilor la finele lunii decembrie.

Loturile 3 și 4 la Autostrada Sebeș Turda se află mult mai în urmă, dar este adevărat și că lucrul la acestea a început abia în urmă cu un an.

Când va fi în sfârșit gata, Autostrada A10 va lega  Autostrada Transilvania de Autostrada A1.

Vezi și Pensia ta – ce se întâmplă cu ea, din toamnă? Tot ce trebuie să știi

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Ultimile articole

Articole populare