card bancar

25 de noi troleibuze pe străzile din Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca va prezenta mâine de la ora 14.00 la autobaza Companiei din Gheorgheni 25 de noi troleibuze.

Anul trecut, în decembrie, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a dezvăluit că municipalitatea are în plan introducerea unor noi linii de troleibuz, cu sprijinul Companiei de Transport Public (CTP).

„Am achiziționat 50 de troleibuze, 34 au deja recepția făcută. Anul acesta vor intra în circulație, după ce se înmatriculează. Vom anunța noi trasee, vor apărea trasee noi. Deci, veți vedea trasee noi de troleibuz. Felicit echipa domnului Neag, nu degeaba sunt cea mai bună echipă de transport public din România”, a puncta Emil Boc, la un post de radio local.

„Pentru că vom avea foarte multe troleibuze achiziționate până la sfârșitul anului, am cerut CTP să ne prezinte un plan de investiții pentru extinderea rețelei în oraș. Tot trafic eficient, nepoluant este. Dacă avem această șansă să utilizăm bani europeni, să aducem mijloace de transport moderne, să extindem și linia de troleu, care face parte din transportul electric nepoluant”, a punctat Emil Boc, la începutul lunii iulie.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare