Stație de încărcare pentru vehicule electrice

cora România continuă extinderea rețelei de stații de încărcare pentru vehicule electrice prin deschiderea,vineri 29 iulie 2016, ora 10, a unui astfel de punct în hipermarketul cora din Cluj-Napoca.

Proiectul, derulat la nivel național în parteneriat cu EVConnect, își propune să îi încurajeze pe români să folosească vehicule electrice sau hibrid, nepoluante.

Primele stații de încărcare pentru vehicule electrice au fost deschise în luna iunie la București și Constanța, urmând ca, până la sfârșitul anului, toate cele 11 hipermarketuri ale rețelei cora România să ofere clienților această facilitate, grija pentru mediul înconjurător fiind o prioritate a companiei.

Încărcarea mașinilor electrice sau hibrid este un serviciu gratuit, oferit de către cora.

La cora Cluj pot fi încărcate simultan două vehicule, într-un spațiu special amenajat în parcarea magazinului. Încărcarea durează în medie o oră, iar stația deservește toate tipurile de vehicule electrice și hibride plug-in.

„cora România își gândește permanent acțiunile în rezonanță cu nevoile comunităților din care fac parte hipermarketurile sale. Una din acțiunile noastre principale se referă la proiecte verzi denumite coraVerde care au ca scop oferirea de soluții verzi zonelor în care operăm. Prin urmare, am început să instalăm în hipermarketurile  noastre stații de încărcare pentru mașini electrice, din dorința de a încuraja comunitățile pe care le deservim să înceapă să folosească un mijloc de transport sustenabil. Primele stații sunt instalate în cora Lujerului și cora Brătianu la Constanța și oferă infrastructura necesară unui transport electric din ce în ce mai necesar. Mă bucur că facem astăzi acest pas și la Cluj și sperăm că acest nou serviciu va fi apreciat de clienții noștri din această regiune”, a declarat Emanuel Pârvulescu, responsabil Mediu  la cora România.

„Am făcut echipă cu cora România pentru un scop nobil, acela de a oferi românilor alternativa energiei electrice și de a contribui împreună la un viitor sustenabil. EV Connect este prima companie din România care a început să construiască stații de încărcare pentru vehicule electrice și continuăm cu încredere în această direcție pentru că suntem convinși că acesta este viitorul”, a declarat Dragoș Ciobanu, CEO EV Connect.

„Sănătatea mediului înconjurător este o chestiune care ne preocupă pentru că de ea depinde și sănătatea noastră. Acesta este motivul pentru care promovăm folosirea mediilor de transport nepoluante, chiar dacă astăzi acesta pare un obiectiv greu de atins. Stațiile noastre permit încărcarea rapidă a bateriilor. Sperăm că vom vedea, în curând, cât mai multe vehicule electrice aliniate în parcarea noastră”, a spus Irina Maidan, directorul hipermarketului cora Cluj.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii