Sorin Grecu s-a reîntors în presă! La ClujManifest

De azi, avem lângă noi un coleg de marcă: pe Sorin Grecu. Acesta va întări rândurile noastre cu articole și reportaje „calde” de pe raza Clujului, unde va fi prezent, zi de zi, pentru a vă oferi cele mai interesante și știri sau povești despre personajele care ne înconjoară. Pentru cei mai tineri, reamintim că Sorin Grecu este un veteran al presei clujene, probabil cel mai galonat dintre jurnaliștii urbei, cu premii naționale și internaționale de televiziune și literatură, câștigate pe parcursul a peste două decenii de muncă la televiziuni și publicații importante. Este autorul a patru cărți de reportaje și trei de poezie, reportajele sale abordând teme diverse: de la povești de viață, triste sau fericite – pînă la portete ale unor personaje exemplare prin puterea lor de a ieși cu orice preț din cenușiul comun și banalitatea cotidianului. Sorin Grecu vă va oferi subiecte „altfel”, fiindcă el face un alt gen de presă decât cel întâlnit astăzi: mereu conectat la realitatea imediată, stringentă, cu subiecte nefardate, singura sa prioritate fiind prezentarea cât mai veridică a spectacolului (frumos/grotesc) al realității ce ne înconjoară… Dar, destul cu vorbele. De astăzi, prin Sorin Grecu ne vom conecta la un univers special, fascinant și apropiat fiecăruia – care multora dintre noi ne scapă, dar nu și lui! Așadar vă invităm să îi urați, alături de noi, bun venit unui artist al cuvântului și săpător neobosit în căutarea evenimentelor și oamenilor!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

 • Ii doresc inspiratie si succes, e un scriitor exceptional, dar nu a fost primit (pana acum) in Uniunea Scriitorilor -filiala Cluj.De ce oare?

  • Vom avea Uniunea Scriitorilor Clujeni
   Aici D-l Sorin GRECU va fi Senator de Drept.
   Nu in ciuda, ci in progres …
   Dr. Q

 • Felicitări d-le Sorin Grecu pentru reîntoarcerea in presa.Am dus lipsa știrilor incitante,poveștilor inedite si reportajelor care ne-au ținut cu sufletul la gura.Dorim povesti despre personaje bizare aparent,dar de la care avem multe de învățat noi,,normalii”.Fiind un scriitor de o mare sensibilitate si cu mare impact asupra publicului va așteptam sa ne surprindeți ca de fiecare data. Cu multa dragoste,Cristina Markus

 • PC_Academy vrea confirmarea evenimentelorpentru confererirea acestui merit penrtu anul 2015 D-lui Sorin GRECU (Grec, grec – dar grecul nostru !!!
  Doamne ajuta !!!
  Dr. Q

 • Cu bucurie primesc vestea reîntoarcerii lui Sorin in presa locala. Aștept cu interes sa îi citesc subiectele si articolele in Cluj Manifest. Mult succes in noul An! Toate cele bune!