Solicitare către Emil Boc de anulare a Zilelor Clujului

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Stimate domnule Boc,
Stimați consilieri locali,

Având în vedere situația în care ne aflăm astăzi, în plină pandemie și lipsurile pe care le au cei din linia întâi, medicii asistentele și personalul auxiliar cei care ne salvează nouă viața, vă cer public ca în ședința următoare de Consiliu Local să anulați Zilele Clujului, iar suma alocată pentru acest eveniment în cuantum de 950.000 ron să o distribuiți sub formă de donație către o unitate spitalicească care are imediată nevoie de acești bani pentru a putea lupta cu eficacitate cu acest flagel numit coronavirus care zilnic răpește vieți.
Știu că această ediție a Zilelor Clujului ar fi trebuit să fie una aniversară împlinid 10 ani de existență, un eveniment care ar fi trebuit să fie unul memorabil.

În aceste momente cred cu tărie că trebuie să fim solidari, sa lăsăm deoparte simpatiile, antipatiile politice și sa acționăm cu întreaga forță, să dislocăm sau să direcționăm toate resursele necesare în această direcție.
Sunt ferm convins că acest gest ar aduce un mare plus în această luptă care este inegală, iar medicii, asistentele, personalul auxiliar sunt niște eroi, haideți să ajutăm astfel încât să nu fie victime sigure.

Cu respect
Mihai Curteanu – un clujean

Ultimile articole

Articole populare