Șoferii clujeni își fac de cap: conduc beți și fără carnet

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au constatat ieri mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei.

Astfel, în jurul orei 19.20, poliţiştii au depistat un conducător auto, 30 de ani, care se deplasa cu un vehicul neînmatriculat pe strada Jupiter, din Cluj-Napoca. În urma verificărilor s-a constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 13 ianuarie.

În Câmpia Turzii, de asemenea, în jurul orei 20.15, a fost identificat un bărbat, de 23 de ani, din Turda, care conducea un moped neînmatriculat. Totodată, s-a constatat că tânărul, care se deplasa pe strada Amurgului, din Câmpia Turzii, nu poseda permis de conducere.

Un conducător auto, de 42 de ani, din judeţul Mureş, a fost oprit în trafic, în jurul orei 22.51, în timp ce se deplasa pe strada Laminoriştilor, din Câmpia-Turzii, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, în jurul orei 04.30, poliţiştii din cadrul Postul de Poliţie Comunal Apahida au fost sesizaţi cu privire la faptul că un conducător auto a lovit sensul giratoriu de pe DN1C, din localitatea Sânnicoară.
Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că tânărul care conducea vehiculul ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, a lovit sensul giratoriu şi a ricoşat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto, aflat sub influenţa alcoolului, a refuzat să fie transportat la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice, devenind recalcitrat şi agresiv, motiv pentru care s-a impus încătuşarea sa.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii