wizz liverpool

WIZZ Air anunță lansarea zborurilor de la Cluj-Napoca și Iași spre Liverpool. Cu două zboruri săptămânale, WIZZ leagă cele două orașe din România cu Liverpool, Marea Britanie.

Locurile pe aceste rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la 104 RON*. Acestea includ un bagaj de mână gratuit cu dimensiunile 40x30x20cm.

Liverpool este orașul cunoscut în special pentru dragostea sa pentru fotbal, dar acesta nu este singurul motiv pentru care este atât de faimos. Aici s-a format trupa Beatles, iar vestitul Titanic a pornit în călătorie din acest port. Orașul se transformă în mod continuu și devine unul dintre cele mai populare din nordul Angliei.

Wizz Air oferă acum 142 de rute low-cost către 22 de țări de pe cele zece aeroporturi din România, plus acces facil tuturor pasagerilor, fie că aleg să călătorească în interes personal sau de afaceri de-a lungul întregii Europe și dincolo de ea.

Primul zbor din România al Wizz Air a decolat în 2006, iar de atunci compania a devenit lider pe piața locală. În primele nouă luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 6 milioane de pasageri pe rutele sale cu prețuri reduse către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air vor sprijini în acest an peste 4.500 de locuri de muncă ** în industriile asociate.

NOILE RUTE WIZZ AIR SPRE LIVERPOOL

 

ORAȘUL DE PLECARE DESTINAȚIA ZILELE DE OPERARE DATA DE ÎNCEPERE PREȚURI ÎNCEPÂND DE LA*
Cluj-Napoca  

Liverpool

 

LUNI, VINERI 29 octombrie 104 RON
Iași  

Liverpool

 

LUNI, VINERI 29 octombrie 104 RON
 

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din judeţul Cluj pe email!

Adresa de email:

Un serviciu oferit de către feedburner. Politica de confidenţialitate pentru abonaţi.