Sunteti aici:SocialWizz Air angajează însoțitori de zbor

Wizz Air angajează însoțitori de zbor

Publicat in data

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă alte şase sesiuni de recrutare în luna noiembrie, în România, ca parte a celei mai mari campanii de angajări din istoria companiei intitulată  #IamWIZZcrew.

Astfel, în toată luna noiembrie, în cinci oraşe din România, Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti şi  Timişoara vor avea loc sesiuni de recrutare de tip “Open Day” pentru însoţitori de zbor, ceea ce înseamnă că orice persoană care îndeplinește condițiile menționate de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie. Mai multe detalii despre recrutări se pot găsi accesând pagina de cariere a Wizz Air.

Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ, vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători alături de familie şi prieteni, în întreaga reţea WIZZ din Europa şi nu numai, la preţuri reduse şi cu bilete bonus.

WIZZ este apreciată de către angajaţii săi ca fiind o companie de încredere, ce păstrează întotdeauna cele mai înalte standarde în domeniul siguranţei şi securităţii în aviaţie, dar în acelaşi timp introduce în permanență servicii și produse inovative. Wizz Air păstrează un înalt grad de motivaţie pentru toţi angajaţii săi și creează oportunităţi atractive de carieră.

În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018, echipa locală se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la șapte baze din România, iar flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321.

Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează accesul oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei şi să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ.  În același timp, aceia care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor vor primisfaturi şi sugestii de la angajaţi .
Cei interesați pot găsi deja mii de poze, postări și tag-uri create de membrii echipei WIZZ şi postate pe diferite rețele de socializare având hashtag #IamWIZZcrew, în care îşi demonstrează fidelitatea față de companie și pasiunea pentru aviație. Cel mai nou clip realizat de către ambasadorii WIZZ îl puteți viziona aici.

Mai multe detalii despre viitoarele sesiuni de recrutare și poziții deschise la WIZZ pot fi găsite la adresa:wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/work-wth-us#/.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...